Logo Mercasol Logo GlassDrive

32 80 24 00

Steinsprut og skifte av frontrute

Drammen antirust og bilglass AS er medlem av Glassdrive-kjeden, og bruker kun originalt bilglass fra Sekurit Bilglass når vi skifter frontrute. Dermed er du garantert en frontrute uten vindusviskere som fungerer dårlig, knirkelyder, lekkasjer, eller andre problemer som ofte oppstår når det blir brukt produktkopier.

Hvorfor velge oss?

  • Vi har avtaler med alle forsikringsselskap, og ordner alt papirarbeid.
  • Rask og effektivt ruteskift.
  • Gratis leiebil.
  • Vi bruker KUN originalt bilglass.
largeimage
personer

Vi legger vekt på kvalitet

Vi er Antirustsenteret AS som etter 10 år har flyttet fra Konnerud til nye lokaler på Holmen i Drammen og tilbyr autorisert antirustbehandling, skifte av bilglass og bilpleie. Vi er samlokalisert med Bulkfix AS og har dannet et mellomstort bilmiljø i Drammen.Vi er medlem av Glassdrive, og bruker kun originalt bilglass. Vi tilbyr lånebil mens vi tar oss av bilen din.

Ta gjerne kontakt for å få et tilbud!

Reparer steinsprutskader for bedre sikkerhet!

Når du tenker på sikkerheten i bilen, er det gjerne bremsene, motoren eller dekkene man tenker på. Det mange ikke vet er at frontruten står for opp til 34 % av kjøretøyets stivhet. Airbagen er blant annet avhengig av at frontruten holder seg på plass når den utløses. I tillegg er den aerodynamiske formen viktig, og bidrar til å redusere drivstofforbruket.

En liten sprekk eller steinsprutskade i frontruten kan bli en stor sprekk når som helst, og føre til redusert sikkerhet for deg og dine passasjerer. Ved å reparere steinsprutskaden sparer du tid og penger.

Forsikring

Drammen antirust og bilglass AS er medlem av Glassdrive-kjeden, som har avtaler med alle forsikringsselskaper. Vi sjekker dette for deg.

Reparasjon av steinsprut er helt uten kostnad for deg hvis du har kasko- eller delkasko-forsikring. Vanligvis må du betale en egenandel ved ruteskift, men noen forsikringsselskaper har fri egenandel på ruteskift.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med papirarbeidet i forbindelse med din skade.