Logo Mercasol Logo GlassDrive

32 80 24 00

Antirustbehandling

Alle bilmerker har fabrikkgaranti mot gjennomrusting i dag. Mange bileiere tror derfor at antirustbehandling ikke er nødvendig. Det er feil, fabrikkgarantien gjelder bare ved gjennomrusting, og når det er skaden oppstår innenfra hulrom og ut. I tillegg kan viktige deler være unntatt fra garantien.

Gratis rustkontroll

Som medlem av Norsk Antirustforening tilbyr vi gratis rustkontroll av bilen din. Bli med under bilen selv, og se tilstanden. Dersom det er behov gir vi deg råd om hva som bør gjøres for at bilen skal bli rustfri. Hvis det er nødvendig sandblåser og antirustbehandler vi din bil.

personer

Vi legger vekt på kvalitet

Vi er Antirustsenteret AS som etter 10 år har flyttet fra Konnerud til nye lokaler på Holmen i Drammen og tilbyr autorisert antirustbehandling, skifte av bilglass og bilpleie. Vi er samlokalisert med Bulkfix AS og har dannet et mellomstort bilmiljø i Drammen.

Ta gjerne kontakt for å få et tilbud!

Best rustbeskyttelse

Mercasol er markedsledende og benyttes av Norges største kjede av antirustverksteder. Mercasol produseres av Auson AB i Sverige – Nordens eneste produsent av moderne antirustmidler som er tilpasset vårt klima og miljø.

Alt innen bilglass

Glassdrive er en av Norges største bilglasskjeder, og hjelper deg med alt innen bilglass; reparasjon av steinsprut, skifte av alle typer bilruter og montering av solfilm. Vi bruker bare originale reserverdeler, slik at du alltid er sikret den beste kvaliteten.

Beskytt bilen din mot rust!

  • Behold verdien på bilen din
  • Rust svekker karosseriet og dermed sikkerheten
  • Fabrikkgarantien gjelder kun gjennomrusting
largeimage